Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Elever er en del af strategien

Maj 2018 | Af FRANK MØLBY

  • 100123_1

Både medarbejdere og elever er med til at skabe liv på Julianelyst Gods - en bevidst valgt strategi fra ejernes side.

Tilbage i 2010 købte Agnete Kirk Thinggard og Claus Thinggard Julianelyst Gods, og sidenhen er sket en stor og gennemgribende renovering af ejendommen. Der er ligeledes opført nye driftsbygninger, da der ikke var nogle bygninger af betydning ved overtagelsen. På det tidspunkt hørte der omkring 250 hektar til ejendommen, hvor de i dag driver omkring 480 hektar efter tilkøb af nogle naboejendomme. Dertil kommer også 150 hektar skov, som ligger ved Julianelyst og 1000 hektar i St. Hjøllund Plantage.

- Agnete og Claus fandt efter overtagelsen nogle gamle billeder fra 1800-tallet, hvor mandskabet stod linet op foran hovedbygningen. Det blev de inspirerede af, og et af deres fremtidige ønsker for Julianelyst var, at stedet igen skulle bære præg af liv, siger driftsleder for landbruget Morten Rasmussen og forsætter:

- Det er lykkedes rigtigt godt for dem, da driften i dag er fordelt på landbrug, opdræt af dressurheste, skovdrift, samt jagt herunder vildt og naturpleje. Disse grene varetages i dag af i alt 15 medarbejdere.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame