Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Invester tid i handel

Jun. 2018 | Af HENRIK MULVAD MADSEN, KHL, for AgroMarkets

- Der er penge at tjene på at handle intelligent. Handelsfronten er et område, hvor der kan investeres og muligheden for at få en investering, som giver et godt afkast, er høj, siger Henrik Mulvad Hansen, AgroMarkets.

I tråd med temaet om præcisionslandbrug i dette nummer, handler det om at investere i et produkt, der giver et ordentligt afkast. Et område, hvor der også kan investeres, og hvor investeringen giver et godt afkast, er på handelsfronten. Handel er en disciplin, det kan betale sig at mestre. Og på handelssiden er der mange lavthængende frugter at plukke - der er penge at tjene på at handle intelligent.

Turbulent marked

Et kig på afgrødemarkedet gennem foråret afslører ekstreme udsving. Det såkaldte vejrmarked reagerer prompte på gode, såvel som dårlige nyheder. Temaet har gennem hele forsommeren været tørke. Ikke kun i Danmark, der desværre er hårdt ramt, men også i andre betydende korn- og majsproducerende områder i verden.

citat start

... i et turbulent marked er der virkelig penge at tjene på at handle intelligent...

citat slut

Hvordan skal man som menig mand kunne navigere i et sådant marked? Landmænd i dag skal ikke kun være praktikere, men i stigende grad også være i stand til at klare sig godt bag skrivebordet. Døgnet har kun 24 timer til rådighed og skal der være lidt tid tilovers til familien - ja, så er det nødvendigt at prioritere.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame