Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Advokat: Fremtidsfuldmagt er noget man skal overveje

Okt. 2018 | Af ANDERS STOLTENBERG, advokat, Moltke-Leth advokater

  • 101726_1

Hvis ulykken er ude - så skal livet alligevel gå videre. I en sådan situation kan en såkaldt fremtidsfuldmagt være løsningen.

Vi frygter alle at en af vore kære eller at vi selv kommer ud for en invaliderende ulykke eller alvorlig sygdom. Men det sker alligevel - og det er desværre ikke altid kun naboen det går ud over.

I en sådan situation er det betryggende at vide, at der er nogen, der vil, kan og må tage sig af de private forhold, personlige og økonomiske anliggende - og måske driften af en virksomhed eller landbrugsejendom.

citat start

... Det er vigtigt, at man tænker sig godt om...

citat slut

I en sådan situation kan en såkaldt fremtidsfuldmagt være løsningen, for som det hedder i paragraf 1 i Lov om Fremtidsfuldmagter: "Den, der er fyldt 18 år, og som er i stand til at handle fornuftsmæssigt, kan oprette en fremtidsfuldmagt til at træde i kraft, hvis den pågældende på et senere tidspunkt som følge af sygdom, svækket mental funktion eller helbred eller lignende ikke længere har evne til at varetage sine forhold inden for de områder, som er omfattet af fuldmagten ?"

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame