Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Vision om trådløs teknologi

Jul. 2017 | Af ERIK CHRISFORT, Ranch Systems Europe

Visionen om trådløs teknologi var udgangspunktet for, hvordan to danske landmandssønner er endt med at opfinde, udvikle og sælge vejrstationer og anden trådløs teknologi til landbrug og gartnerier.

- Min bror, som bor i Californien og var vicepræsident i Oracle, havde en vision om at bruge sin viden om trådløs teknologi indenfor et erhverv, han havde interesseret sig for siden vores tidlige barndom - nemlig landbrug.

Således indleder gårdejer Thomas Christfort fortællingen om, hvordan to landmandssønner fra Danmark er endt med at opfinde, udvikle og sælge vejrstationer og anden trådløs teknologi til landbrug og gartnerier i blandt andet USA, Australien, Canada, Øst- og Sydeuropa og så selvfølgelig her i Danmark, hvor eventyret begyndte.

Tilbage i Europa

- I 2008 kunne jeg ikke klare at følge hans amerikanske eventyr fra sidelinjen mere, og jeg besluttede mig for at kaste mig ind i projektet ved siden af driften af familiegården herhjemme. Og med titlen som CEO for Ranch Systems Europe begyndte min del af eventyret. Det gik hurtigt med at få etableret kunder i Frankrig og Spanien, som klimamæssigt ligner Californien, beretter Thomas Christfort, alt imens han roder lidt ved en vejrstation på skrivebordet.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame