Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Spar penge på planteværn i 2018

Feb. 2018 | Af HENRIK MULVAD MADSEN, planteavlskonsulent KHL, for AgroMarkets

  • 98903_1

Spørg bredt i markedet ved køb af planteværnsmidler - det betaler sig.

Køb af planteværnsmidler er en stor post for de fleste, og der er mange penge at spare ved at gøre indkøbet rigtigt. Erfaringsmæssigt giver et enkelt, samlet indkøb på en mængde, som man er sikker på at få brugt, den bedste pris. Send mængden i udbud blandt flere forskellige leverandører. Husk også at sende udbudsmaterialet til leverandører, som du normalt ikke handler med. Spørg bredt i markedet - det betaler sig.

Jo bedre udbudsmateriale, du laver, desto lettere er tilbuddene at sammenligne, når du får dem retur. På planteværnsmarkedet er der mange kopiprodukter, der kan det samme som originalproduktet. Disse er velkomne i tilbuddet, såfremt de består af et identisk aktivstof i samme koncentration. Er koncentrationen i det tilbudte middel anderledes, bedes dette udspecificeret i tilbuddet.

Opgiv returretten. Sørg i stedet for, at du kan lave suppleringskøb til samme pris som i hovedtilbuddet. Suppleringskøb foretages ud fra en fast prisliste over varerne, som du får af leverandøren. Husk også, at fragten er til forhandling.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame