Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Knolden med det dårlige ry

Apr. 2018 | Af HANNE GREGERSEN, freelancejournalist

  • 99473_1.jpg
  • 99473_2.jpg
  • 99473_3.jpg
  • 99473_4.jpg
  • 99473_5.jpg
  • 99473_6.jpg
  • 99473_7.jpg
  • 99473_8.jpg
  • 99473_9.jpg
  • 99473_10.jpg
  • 99473_11.jpg
  • 99473_12.jpg
  • 99473_13.jpg

Hvad er det, der indeholder mere C-vitamin end pasta og ris, og har færre kalorier? Hvad er det, der udleder mindre CO2 end ris og har større udbytte pr. hektar? Svaret er: Kartofler.

Med sådan et produkt burde kartoffelavler Aage Christensen, Stormgård, ved Aabybro, være en glad mand. Ikke desto mindre, må han som sine kolleger se, at kartoflerne trænges mere og mere væk fra familien Danmarks spiseborde. Ind kommer ris, pasta, bulgur, couscous, linser og andet eksotisk.

- Kartoflens mange gode egenskaber burde i disse klima- og slanketider feje alt andet af banen, siger en - i øvrigt meget smilende - Aage Christensen og tilføjer:

- Men faktum er, at vi taber markedsandele.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame