Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Fremtidens landbrug er forandringsskabende

Jan. 2018 | Af JONATHAN LØW, iværksætter og foredragsholder om innovation, ledelse og disruption

En forandringsskabende kultur er karakteriseret ved, at forandringerne ikke er noget, man forbereder sig på, men noget man skaber.

Der er formentlig ikke ret mange danskere, som har hørt om virksomheden Blue River Technology. Ikke desto mindre hører den til iblandt verdens mest innovative selskaber indenfor landsbrugssektoren.

Blue River Technology blev for nyligt købt op af John Deere, og traktorgiganten har særligt forelsket sig i en smart Blue River-teknologi, der automatisk genkender de forskellige afgrøder fra hinanden og derfor kan spare op til 90 procent i gødning.

citat start

...Vi kan begejstres, hvis blot vi får lov til at finde meningen i det, vi laver...

citat slut

Selve teknologien kaldes 'facial recognition', og du vil lære den at kende, hvis du anskaffer dig Apples nye iPhone 10. Her kan man nemlig logge ind igennem ansigtsgenkendelse, og det er præcis den samme algoritme, førnævnte landsbrugs-tech-virksomhed anvender til at lære systemet at skelne afgrøder og ukrudt fra hinanden og siden give besked til gyllesprederen om, hvad den skal gøre ud for hver enkelt afgrøde. Dette er blot et ud af mange eksempler på, at vi i fremtiden skal være meget mere nysgerrige end i dag for at sikre, at vi følger med i de nye teknologier derude og udnytter dem til vores fordel.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Bovi på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame