Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Hvor fleksibel skal en arbejdsgiver være?

Jun. 2018 | Af JEANNE BREDESEN, staldskribent, Ny Amtoftgaard

  • 100257_1

Glade medarbejdere giver gode arbejdspladser og bedre resultater på bundlinjen. Men hvor langt skal en arbejdsgiver strække sig for at få det til at køre?

Uanset om man har mange eller få medarbejdere, er det som arbejdsgiver naturligvis vigtigt at være fleksibel. Både i forhold til arbejdsopgaver og -ønsker, men også i forhold til helbred, mødetider, timetal, ferier, fridage og eventuelle off-dage. Men hvornår er det nu, at nok er nok?

Eksempel: En medarbejder vender tilbage sidst i februar efter sygdom under graviditet plus barsel, i alt 18 måneders fravær. Det aftales, at medarbejderen skal starte lidt blødt op - det vil sige daglig mødetid 9.30 til 15.30, sådan at der er plads til at få afleveret to børn i fred og ro om morgenen. Medarbejderen opfordres dog til at være her cirka klokken 9, da hun så kan være med i planlægning af dagen, som foregår under formiddagskaffen.

Desuden aftales det, at medarbejderen ikke skal arbejde i weekender før hen midt i april, og at medarbejderen kan gå lidt tidligere om fredagen, så der er mere tid til afhentning af det mindste barn i dagpleje.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame