Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nu bliver det lettere at søge om tilladelse til byggeændringer

Jun. 2018 | Af HYO

  • 100370_1

For fremtiden bliver det nemmere, hvis du vil ændre miljøteknologi, byggematerialer eller placering af stalden.

Landbrugsstyrelsen har forenklet kravene, så der fremover ikke skal søges om tilladelse til mindre byggeændringer, som for eksempel ved ændring af byggematerialer eller placering af stalden på en bedrift, hvis man er med i ordningen modernisering af slagtesvinestalde 2016. Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

Her står beskrevet, at man ikke længere behøver at ansøge Landbrugsstyrelsen om en ændring af sit tilsagn ved ændring af byggematerialer eller placering af stalden på sin bedrift. Man kan dermed frit placere sin stald inden for den bedrift/cvr-nummer, der er ejer af tilsagnet.

Et tilsagn giver tilskud til et forudbestemt antal stipladser. Så længe man bygger det antal stipladser, der fremgår af ens tilsagn, kan man frit vælge, hvordan man bygger sin stald. Dog skal man altid opfylde kravene til obligatoriske elementer, og man må ikke genbruge elementer, står der i pressemeddelelsen.

De nye retningslinjer gælder kun for konventionelle bedrifter under projektstøtteordningen modernisering af slagtesvinestalde 2016. På andre ordninger skal man stadig følge de retningslinjer, som er blevet oplyst i ens tilsagnsbrev.

Læs hele pressemeddelelsen her

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame