Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Det motiverer medarbejderne, når de kan se, de gør en forskel

Jul. 2018 | Af CHARLOTTE KASTLING, redaktør

  • 100661_1.jpg
  • 100661_2.jpg
  • 100661_3.jpg
  • 100661_4.jpg
  • 100661_5.jpg

Mads Rauff-Bjerre er med i udviklingen af SKOVs ProGrow-system. Han bruger det til at optimere  sin bedrift gennem de mange data, systemet kan give ham.

- Beklager ventetiden, det trak lige ud på en af de andre gårde, siger svineproducent Mads Rauff-Bjerre, i det han træder ind i frokoststuen, et par minutter senere, end vi havde aftalt at mødes. Med sig har han en energi og et smil så stort, at det bærer ham, ikke omvendt.

Vi har sat ham stævne i frokoststuen på en af hans gårde, Engkroggaard, der ligger lidt uden for Haderup i Midtjylland. Gården er en af de 12 i Danmark, som er med til at teste udviklingen af SKOVs nye ProGrow-system, og sammen med Hans Ulrik Jensen, der er produktionsspecialist hos SKOV, skal han fortælle, hvordan det fungerer i dagligdagen.

- For nogle år siden fik jeg nævnt noget til en fra SKOV om, at jeg manglede et system, hvor jeg bare kunne se alting. Et system, hvor vi kunne samle alle data om ventilation, vægt, foder, dødelighed ? det hele. De havde allerede et system for kyllingeproducenterne, som fungerede rigtig godt, så jeg spurgte, om man ikke kunne bruge det til svin, siger han.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame