Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Fermentering bliver fremtiden

Nov. 2018 | Af JETTE BECK

  • 102118_1.jpg
  • 102118_2.jpg
  • 102118_3.jpg
  • 102118_4.jpg

Teknisk direktør Søren Kjærulff fra Fermentationexperts A/S, er inviteret til at tale på EuroTier, til European Proteins store seminar om avanceret svineproduktion.

På EuroTier bliver de nyeste trends indenfor fremtidens svineproduktion præsenteret, blandt andet forskning i fermentering.

- Fermenteret proteinfoder kan modulere tarmbakterierne i en positiv retning og forbedre grisenes velfærd, udtaler Søren Kjærulff.

På seminaret fremlægger han forskningsresultater med dansk ophav, der viser, at fermenteret protein kan erstatte medicinsk zink, forbedre produktionen og medvirke til lavere foderomkostninger. Naturlige metabolitter fra fermenteringen kan forbedre foderet. Med den nyeste forskning kan forskerne vise, hvordan tarmen ser ud, når den er fodret både med og uden medicinsk zink, antibiotika og efter fodring med fermenteringsprodukter.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame