Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Standard flueværn reducerer smitte

Nov. 2018 | Af Hyo

  • 102154_1

Skov A/S har fået tre Agromek stjerner for deres DA 1200 flueværn til vægventil. En nem løsning der reducerer risikoen for smitte i svine- og fjerkræstalde.

- Markedet har sukket efter en standardløsning uden store flader af net, der er vanskellige at udskifte. Derfor har vi udviklet dette flueværn som vi forventer stor interesse for både hos både svin og fjerkræ, siger Stig Veis Jørgensen marketingchef hos Skov A/S. Flueværnet er spritny og Stig Veis Jørgensen forventer at de første installeres i denne måned.

Risikoen for spredning af smitte via fluer og andre insekter, der kommer ind i stalden, er velkendt og dokumenteret. PRRS-virus kan spredes via fluer fra en inficeret svinestaldstald til en ikke-inficereret stald i en afstand på op til 2,4 kilometer. Undersøgelser viser, at antallet af slagtekyllinger inficeret med kampylobakter kan reduceres fra cirka 51 procent til 15 procent blot ved anvendelse af flueværn. DA 1200 flueværn monteres foran luftindtaget og reducerer dermed markant risikoen for smitte i stalden.

Eksperternes beskrivelse af den trestjernede nyhed:

DA 1200 flueværn monteres foran luftindtaget og reducerer markant risikoen for smitte, der kan spredes til stalden via fluer og andre insekter. DA 1200 flueværn er den første standardiserede løsning på markedet, hvor der monteres et flueværn pr. luftindtag. Flueværnet er uafhængig af ventilen og kan eftermonteres på alle vægventiler, hvor målene matcher. Grundet størrelse på nettet påvirker flueværnet ikke ydelsen på luftindtaget. Via nettets ?quick release? kan man på få sekunder afmontere nettet fra kappen. DA 1200 Flueværn kan derfor nemt af- og påmonteres i forbindelse med rengøring.

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame