Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Tilskud forbedrer somælk med energi og antistoffer

Nov. 2018 | Af Hyo

  • 102157_1

Colfapig et intelligent fodertilskud til søer, som gør soen i stand til at producere mælk, med højere fedtindhold og flere immunglubuliner.

Svineproduktionen står overfor store udfordringer. Søerne får flere og flere grise de skal passe og smågrisene skal være store og stærke, så de kan undvære medicinsk zink, derfor lancerer A-One Colfapig.

- Når vi giver tilskuddet til soen, sikrer vi at pattegrisene får glæde af det. Somælken får en højere værdi, som hjælper smågriseproducenterne med deres udfordringer, siger Jakob Repsholt fra A-One.

Colfapig er sammensat af korte og mellemlange fedtsyrer. Den forbedrede mælk resulterer i højere tilvækst, og lavere dødelighed hos smågrise. Tilskuddet er et mikrogranulat, der gives som topdressing i farestalden eller som præmix i drægtighedsafdelingen.

Eksperternes beskrivelse:

Colfapig er en speciel blanding af fedtsyrer (C4, C10 og C12), som i forsøg har øget antistofindholdet i søers råmælk og koncentrationen af laktose og fedt i mælken senere i laktationsperioden. Dette har medført større fravænningsvægt.

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame