Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny app til let registrering i stalden

Nov. 2016 | Af Hyologisk

  • 92514_1.jpg
  • 92514_2.jpg

FARMlog Svin er det værktøjet der på en enkelt måde fjerner papirarbejdet i forbindelse med driften af svinebesætninger.

Med FARMlog Svin laver du hurtigt og simpelt alle registreringer på din smartphone, direkte i stalden, som sendes til www.farmlogsvin.dk hvorfra det er muligt at trække diverse statistikker i realtid herunder e-kontrol. FARMlog Svin lever op til myndighedernes krav om registreringer. Udviklet af landmænd til landmænd. propperne.

FARMlog Svin er et værktøj, der er udviklet i tæt samarbejde med svineproducenter. Det betyder, at systemet kan lige præcis dét, som det skal. Hverken mere eller mindre. Derfor kan svineproducenter bruge det - og få glæde af de let forståelige og ukomplicerede funktioner - fra første dag.

Fra FARMlog Svin kan du altid trække din E-kontrol og på den måde holde øje med afvigelser og forbedringsmuligheder i din svineproduktion. Alt klares med et klik.

Når du eksempelvis bruger so-management er det muligt at lave so-journaler, hvor du kan følge alle aktiviteter på den pågældende so. Dette sikrer god styring af brunst, drægtighed, scanning og faring.

Derudover er det muligt at se behandlinger og vaccinationer af soen. På denne måde vil du have en sundhedslog over hver so, så du har det bedste værktøj og fundament til at sikre høj produktivitet.fgk

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame