Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Storbritanniens største ordre til Kina nogensinde

Mar. 2018 | Af STUART LUMB, freelancejournalist - oversat MAIKEN DAM THOMSEN

  • 99220_1
  • 99220_2
  • 99220_3
  • 99220_4

Stor ordre til Kina sætter Irsk avlsselskab i centrum, når man taler om udvikling af genetik og eksport af dette.

Storbritannien (UK) har modtaget sin største eksportordre nogensinde til Kina. Det er en aftale om frosset ornesæd, der også indebærer uddannelse af kinesisk personale indenfor kunstig insemination og sædbehandling. Deerpark Pedigree Pigs i Nordirland har sikret ordren, som sendes i januar, og som bliver fulgt op af yderligere forsendelser over de næste måneder og kommende år.

Ordren er kommet efter det omfattende arbejde fra brødrene Nigel og Robert Overend, der ejer Deerparks ornestation, med støtte fra Department og International Trade (DIT) og British Pig Association (BPA).

citat start

...Frysesæd ser ud til at nå denne præstationsniveau, selvom svinebranchen i mange år har udtalt at det er en umulighed...

citat slut

Overend-familien har gennem årene gennemført processen med frysning af ornesæd, et produkt, hvor deres bedste kunder nu opnår befrugtningsgaranti på op til 100 procent. Frysesæd ser ud til at nå denne præstationsniveau, selvom svinebranchen i mange år har udtalt at det er en umulighed, men Overend familien var hurtige til at anvende processen og har brugt årtier på at finjustere den bedste praksis af teknikker til frysning, optøning og inseminering af sæden.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame