Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Tag mig med på jeres rejse mod mere bæredygtighed

Jun. 2018 | Af MARIE-LOUISE BOISEN THØGERSEN, direktør og stifter Tænketanken Frej

  • 100560_1

Visioner forpligter, og det kræver mod at tale om fremtiden fremfor at se tilbage på fortiden. Landbruget har udviklet sig enormt gennem tiden, og det er glædeligt. Desværre er det ikke nok alene at fortælle om den udvikling, man har været igennem. Hvis der er noget, som landbruget har brug for, så er det visioner for fremtiden. Hvis I tør sætte mål og visioner for fremtidens landbrug, så tør jeg tro på jer.

I Frej har vi efterhånden været ude og tale med rigtig mange landmænd, om hvordan dansk landbrug sikrer opbakning og legitimitet i befolkningen. Jeg ødelægger næppe vores businessmodel ved at afsløre, at det handler om bæredygtighed. De fleste landmænd ved allerede godt, at bæredygtighed er højt på de danske borgeres dagsorden og mange arbejder allerede med bæredygtighed i deres virksomhedsdrift. Det er positivt og glædeligt.

Desværre oplever jeg også, at når vi snakker om bæredygtighed, så bliver konklusionen på vores oplæg og det budskab, som landbruget sidder tilbage med ofte, at dansk landbrug skal blive bedre til at kommunikere, hvor bæredygtige de i forvejen er.

citat start

... Hvad er det, I vil have medierne til at skrive om...

citat slut

Gid det var så nemt. Jeg må desværre skuffe. De danske borgere ved allerede godt, hvor dygtige danske landmænd er. De ved godt, at I har rykket jer ekstremt meget både i forhold til klima, miljø og dyrevelfærd sammenlignet med for 10 år siden og sammenlignet med andre af verdens lande. Sikke en succeshistorie!

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame