Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Bayer med nyt, nemt og enkelt fyldesystem

Feb. 2019 | Af Niels Bjerre, Bayer

  • 103483_1
  • 103483_2

Nu er der mulighed for at lave både tømning og deltømning af planteværnsdunke og skylning og rengøring uden at blive eksponeret eller risiko for spild. Nemt og enkelt.

I Bayer går vi meget op i at se på hele kæden af de arbejdsgange, der er, når man anvender vores produkter. Så ikke nok med, at vi konstant har udviklet mere og mere sikre plantebeskyttelsesmidler, vi har også været med i udviklingen af et lukket fyldesystem sammen med vores partner Agrotop.Når man skal påfylde planteværnsmidler, er der flere steder, hvor man kan komme i berøring med midlerne, eller komme til at spilde små mængder. Alt dette kan minimeres med et lukket fyldesystem.

Hvad skal systemet kunne?

For at et sådant system skal blive en succes, så er der mange krav der skal være opfyldt. Det skal passe på dunke fra mange forskellige firmaer. Her er det heldigvis sådan at de firmaer der er medlemmer af ECPA (Den europæiske brancheorganisation) er enige om en 63 mm åbning med standardgevind. I hvert fald på de mest gængse dunkstørrelser. Nogle dunke har forsegling, andre ikke - det skal systemet kunne håndtere. Nogle midler er ganske tyktflydende - det kan også udfordre systemet.

Hvad nu hvis man ikke skal bruge hele dunken men kun en helt præcis delmængde. Kan systemet klare det? Så skal systemet også kunne rengøres og dunken skylles uden at komme I berøring med midlerne.Og sidst men ikke mindst skal det være let at håndtere, hurtigt og helst ikke koste en bondegård. Og så skal det kunne bruges af både en mindre frugtavler og traktorføreren på et større gods. Ellers kommer det til at samle støv i hjørnet.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame