Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Twin 3.1 til mindre bomme

Feb. 2019 | Af Helge Plougmann Nielsen

  • 103493_1

Her til sæson 2019 introducerer Hardi nye Twin-bomme i segmentet 34 - 30 meter. Bommene kan monteres på den selvkørende Hardi Alpha og trailersprøjten Commander.

Den luftassisterede Hardi Twin Force sprøjtebom har været på markedet i mere end 30 år, og for godt tre år siden lancerede Hardi Twin 3.1 på de helt brede bomme på over 32 meter. Konceptet udvides nu til bomme i segmentet 24 - 30 meter. Ophænget og bommens centerpart er hentet direkte fra de brede bomme på 32 - 36 meter. Det betyder blandt andet, at bommen har en høj og dermed også meget stærkere profil.

Bommens horisontale bevægelser er med hydraulisk dæmpning, og når bommen foldes sammen, foregår første del af sammenfoldningen forholdsvis hurtigt, og lige før bommen er foldet helt sammen, reduceres hastigheden automatisk med 75 procent, så bommen ikke beskadiges ved, at den klaskes sammen.

Sidefløjene på den nye bom kan gå under vandret, og det giver bommen mulighed for i kuperet terræn at holde den optimale afstand til afgrøden.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame