Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Fire start-ups i agrosektoren, du skal holde øje med

Jul. 2019 | Af CHRISTINA YDING HAHN ELGAARD, markskribent

  • 105928_1
  • 105928_2
  • 105928_3

Agros markskribent giver sit bud på start-ups, der er relevante for planteavlere. Her er det primært virksomheder, der er stærke udi digitale løsninger.

Hvis du vil være helt i front med den nyeste viden i markdriften, bør du følge med i de strømninger, der sker i landbrugsbranchens startup-miljø. Hele dette iværksætter-økosystem rykker virkelig på sig i disse år. En del af mit arbejde går ud på at følge med i de nyeste trends inden for IT og digitalisering. Specielt start-ups inden for landbruget er jeg vild med at følge og heppe på.

I denne artikel fortæller jeg kort om de start-ups, jeg mener, der er relevante for planteavlere. Det er primært virksomheder, der er stærke udi digitale løsninger.

Her kan du få ny viden om to konkurrerende produkter på markedet: Crop og Commoditrader, der leverer løsninger til digital kornhandel. Derudover har jeg et godt øje til Nordetec. Virksomheden er netop ved at teste deres prototype til jordbundsanalyser. Vi skal også runde FarmBackup, der både har en markedsplads og arbejdssedler på mobilen. Det er smart.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame