Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Forbrugernes ønsker følger os hele vejen til plovfuren

Okt. 2017 | Af NANNA BIRK, presse- og kommunikationsmedarbejder, Københavns Universitet, Institut for Plante- og Miljøvidenskab

  • 97067_1
  • 97067_2
  • 97067_3

De mere og mere specialiserede ønsker fra forbrugerne bliver afgørende for mange af fremtidens planteavlere, lyder det fra Svend Christensen, der er institutleder på Institut for Plante- og Miljøvidenskab på Københavns Universitet.

Teknologien kommer til at ændre den måde, vi tænker planteproduktion ganske gevaldigt. Det mener Svend Christensen, Institutleder for Institut for Plante- og Miljøvidenskab på Københavns Universitet.

Agro har sat ham i stævne for at høre, hvilke tendenser og strømninger, der rører sig for fremtidens planteproducent set fra hans stol.

Hvad ser du inden for forskningen, der kommer til at påvirke fremtidens landbrug?

- Det er helt klart, at de næste 10-20 år, vil alt omkring nyttige mikroorganismer, og hvad de kan gør for planter og dyr, blive stort, både i forhold til udnyttelse af næringsstofferne og forsvar mod skadelige mikroorganismer. Det kan hjælpe landbruget til at mindske brugen af pesticider, siger Svend Christensen.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame