Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nytårsfortsæt, dyrkningsstrategier og en tredje vej

Jan. 2018 | Af IBEN KROG RASMUSSEN, medstifter og debatansvarlig i Tænketanken Frej

  • 98177_1

Kære læser af Agrologisk. Rigtig godt nytår. Jeg håber, at I har haft en fantastisk jul med familien, selvom jeg godt ved, at helligdage, for de af jer der er selvstændige, kan skabe mere besvær end gavn.

Nu er det blevet januar. Det betyder, at nissehuen er blevet skiftet ud med arbejdskasketten, og at medarbejderstaben (forhåbentlig) kører på fuld blus igen. Mens december altid handler om at se tilbage og opsummere, hvad året har budt på, så handler januar altid om at se fremad. Hvad er målet for det nye år? Hvor skal fokus lægges? Og hvilke strategier og nytårsforsæt skal der til for at komme i mål?

Vi har alle brug for at sætte nye mål, fokus og strategier for os selv, hvis vi vil sikre fortsat fremdrift i livet. Både som privatpersoner og i vores professionelle professioner - om vi så er studerende, sygeplejersker eller landmænd. Men I planteavlere har i endnu højere grad brug for nye mål og strategier, hvis I vil overleve! Både politisk og økonomisk.

I december havde jeg fornøjelsen af at deltage i Patriotisk Selskabs økonomikonference. Med en baggrund i statskundskab på Københavns Universitet, skal jeg passe på ikke at gøre mig til ekspert i landbrugets driftsøkonomi. Men jeg noterede mig flittigt chefkonsulent Thomas Skøtts pointer om jordbrugets økonomiske situation med afsæt i driftsanalyser fra 2016/2017.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Agro på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame