Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ismejeri, åbenhed og liv på gården

Aug. 2019 | Af LENE TINGLEFF, freelancejournalist

  • 106219_1
  • 106219_2
  • 106219_3
  • 106219_4
  • 106219_5

Mette Mikkelsen driver gårdmejeri som supplement til mælkeproduktionen

Åbenhed om landbruget, udvikling og optimering af bedriften er i højsædet for Mette Mikkelsen, der driver Havdal Gårdmejeri i Søften. Hun har samtidig øje for en klimavenlig produktion.

Mette Mikkelsen, 28 år, er ansat hos sine forældre, Jørn og Bente Mikkelsen, der driver gården Havdal på Stenhøjvej 4 i Søften lidt uden for Aarhus med 100 jerseykøer plus opdræt.

citat start

Historien og "fortællingen" om fødevarerne spiller en stor rolle for mange mennesker, og det vil jeg gerne tænke ind i den måde, vi driver vores landbrug på

citat slut

Hun har uddannet sig med HHX, faglært landmand, produktionsleder og virksomhedsleder afsluttet i 2016 på Bygholm Landbrugsskole. Efter endt uddannelse blev hun ansat hos sine forældre, og i 2017 etablerede hun Havdal Gårdmejeri, som hun ejer sammen med sin far og selv står for driften af.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Bovi på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame