Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Sådan rekrutterer og fastholder du medarbejdere

Sep. 2019 | Af PAUL HARRIS, oversat og redigeret SIMONE BALTHZERSEN

  • 106675_1
  • 106675_2
  • 106675_3
  • 106675_4

Det kan være svært at finde de rette medarbejdere, og der er rift om de bedste, men der ligger en lige så stor udfordring i at holde på dem efterfølgende. Paul Harris fra Real Success Ltd giver her 10 gode råd til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

Der var rig mulighed for at hente ny viden og inspiration med hjem til bedriften på European Dairy Farmers (EDF) årlige kongres, der i år fandt sted i Kolding i juni.

En af oplægsholderne til kongressen var Paul Harris, der er stifter og direktør for Real Success Ltd, en konsulentvirksomhed der hjælper landbrugssektoren til at rekruttere, engagere, tilpasse og lede deres medarbejdere.

Rekruttering og fastholdelse af dygtige medarbejdere i landbruget er forsat en udfordring, hvilket resulterer i, at mange landmænd oplever en høj udskiftning blandt deres ansatte. Der er store omkostninger forbundet med at skifte en medarbejder ud. Derfor er der god grund til at tage udfordringen alvorligt, mener Paul Harris, der peger på "alignment" af medarbejdere som et vigtigt aspekt ved rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Bovi på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame