Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Skema over opgaverne gør det nemmere at få nye medarbejdere

Sep. 2018 | Af JEANNE BREDESEN, staldskribent

  • 101318_1
  • 101318_2
  • 101318_3

En del udskiftninger i bemandingen gennem det seneste halve år har fået staldskribent Jeanne Bredesen til at sætte rutinerne på skema. Det gør det nemmere at starte nye medarbejdere op.

Det er efterhånden noget vi er ved at have prøvet mange gange, det med at finde nye medarbejdere, og mon ikke det er fælles for de fleste, at man synes, det er lidt svært at finde de rette. Tør man satse på elever og udlændinge, synes man synes løn og evner passer sammen og så videre.

Status lige nu er, at vi har tre ukrainere ansat. De har alle været her i to år eller mere, og vi er rigtig glade for dem. Det er stabile og loyale medarbejdere, som gør et godt stykke arbejde. Vel er lønnen "høj" - men så alligevel ikke, for i de tre får jeg medarbejdere, der er utrolig glade for deres job og tager ansvar for det, de laver.

citat start

...I sidste ende er ønsket jo, at medarbejderne selv forstår at planlægge deres dage og har overblik over tingene...

citat slut

Derudover har vi tre danskere, hvoraf to er på fuldtid, en fodermester og en elev, og så har vi en "stalddame" på deltid, som hjælper til med lidt af hvert. Vores gamle elev vender tilbage til september for at arbejde her igen, så vi kommer til at være rimelig godt dækket ind med personale, ser det ud til, når først ferierne er overstået hen i midten af oktober.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame