Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Forebyggelse i fokus

Dec. 2018 | Af JETTE BECK, redaktør

  • 102625_1

Undersøgelse viser store nationale forskelle i brugen af, og forventninger til vacciner.

På EuroTier præsenterede MSD Animal Health et interessant studie af hvordan hollandske, tyske og danske soholdere bruger vacciner.

En spørgeskema-undersøgelse med 100 danske, 100 tyske og 59 hollandske soholdere, der alle omsætter smågrise, viser store nationale forskelle i tilgangen til vacciner. Svarene viser blandt andet, at hollandske smågriseproducenter er bedre til at få merpris for vacciner, og at 90 procent af tyske svineproducenter ikke ved, hvilken vaccine de indsatte grise har fået. De tyske svineproducenter forventer at grisene er vaccinerede, men da sundhedsstatus kan være meget forskellig i Tyskland og Danmark kan det give problemer. Derfor er viden om sundhedsstatus og anvendte vaccinationsprogrammer vigtig. Hvilke vaccinationer der er givet og hvilken sundhedstilstand grisene kommer med har ekstrem stor betydning for fremtidig foderudnyttelse og sundhed, helt frem til slagtning, fremhævede flere indlægsholdere på mødet.

Grænseoverskridende service

I lyset af undersøgelse tilbyder MSD Animal Health nu et helt nyt servicesystem, der skal sikre at deres kunder og samarbejdspartnere har adgang til optimal support på begge sider at grænserne. Systemet skal sikre, at kunder og samarbejdspartnere altid har adgang til en lokal MSD AH dyrlæge, der kan være behjælpelig med diverse sundhedsmæssige problemstillinger, der kan opstå hos griseaftagerne. Et tiltag der skal medvirke til at vaccinationer, og helbredsstatus kan udnyttes optimalt. Programmet hedder Protection within and beyond borders.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame