Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Game of Piglets erstatter Game of Thrones

Maj 2019 | Af JETTE BECK, fagjournalist

  • 105107_1

Den der sidder på jern-injektionen har magten!

Kommer du til at savne Game of Thrones, ja så har Seges en erstatning: Farestaldsspillet Game of Piglets.

Nu har du chancen for at erobre farestalden med succes allerede inden du trækker i gummistøvlerne. I Game of Piglets kan du spille dig til bedre arbejdsrutiner i farestalden. Spillet simulerer de opgaver, som skal løses i de fem første dage af grisens liv, og du bliver målt på, hvor mange grise, der overlever.

De kompetencer man skal tilegne sig i en svineproduktion kan man træne på forhånd, og få kendskab til mange af de procedurer, der er med til at sikre sunde pattegrises opvækst. Spiller du spillet har du mulighed for at starte på et højere niveau allerede første dag i stalden.

For at spille, skal du downloade filerne til din computer. Spillet hedder også Professional Pig Practice (PPP), og kan findes på http://www.pattegriseliv.dk/farestaldsspil.

Spilbaseret læring har fordelen af at være aktiv, oplevelsesmæssig, problembaseret og giver øjeblikkelig feedback. Simulationsspil anvendes i vid udstrækning i militæret og blandt læger for at understøtte traditionel undervisningsmetode og involvere studerende aktivt.

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame