Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Hvad bliver prisen på dit foder?

Aug. 2019 | Af JETTE BECK

  • 106505_1

Få bedre priser med digital og direkte handel.

På det europæiske marked handles for 430 millioner tons korn og råvarer om året. I gennemsnit handles alle tons cirka tre gange. Nogle gange bliver en last korn handlet over 10 gange, før lasten når sin aftager i produktionsledet. Hvis alle skal tjene penge på handlen, så bør der optimeres.

Dette - og uigennemskueligheden af markedet - har fået to kvikke kvinder til at udvikle en handelsportal for landmænd. En platform, der gør det nemt for landmænd at handle korn og råvarer både nationalt og internationalt - uden brug af fordyrende mellemled - og ved at åbne op for at sætte ens handler i udbud.

citat start

Når der handles direkte, glemmer man ofte kontrakten, men det tager platformen højde for, og det er også muligt at lave kreditforsikringer

Ida Boesen, medstifter og -ejer af Commoditrader

citat slut

- Vi har udviklet en digital handelsplatform til korn og råvarer, fordi vi har et håb om at gøre handlen mere sammenlignelig og dynamisk. Platformen skal give en større indsigt i de interessenter, der vil handle med landmanden. Det er meget centralt for os at skabe nem og direkte adgang til både købere og sælgere, siger Ida Boesen, der er medejer og -stifter af Commoditrader.

[...]

DKK 8,60 Køb artikel

Læs Hyo på

Desktop

Desktop

Tablet

Tablet & Smartphone

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

E-avis

Print og iPaper

reklame